Ole-Arthur sin spalte

Sande Hus og Hytter som ble etablert i 1956, er landets eldste og én av Norges ledende hytteprodusenter. Vi har lange tradisjoner i å bygge hytter av svært høy kvalitet, og har en sterk historie som gründerbedrift i kontinuerlig utvikling fra 1950-tallet.

Hyttene våre er arealeffektive med spennende arkitektur og har et enkelt og tydelig formspråk. Vi har bygd over 11.500 hytter siden oppstart, og de er satt opp over hele landet; ved sjøen og på fjellet. Sande har tatt vare på og foredlet all erfaring og kompetanse i bedriften for å sikre at du som vår kunde får en hytte du aldri har lyst til å forlate igjen.

  • En av våre prosjektledere følger deg fra du har bestemt deg for hyttetype; gjennom hele byggeprosessen og fram til ferdigbefaring slik at du får en god og trygg byggeprosess.
  • Etter så mange år med hytteproduksjon vet vi hva som skal til for at du blir fornøyd.
  • Vi benytter nøye utvalgte leverandører som har samarbeidet med oss i mange år. Alt kvalitetssikres av våre prosjektledere.

I vår nye katalog får du presentert et utvalg av tradisjonelle og moderne hytter, som passer både ved sjøen og på fjellet. Noen av hyttene har vi solgt i mange år, mens andre er helt nyutviklet av oss, sammen med det renommerte arkitektkontoret Selberg Arkitekter i Trondheim. Hvis du søker en hytte som ikke finnes i vår nye katalog, har vi en avtale med Selberg Arkitekter om at vi sammen kan finne din drømmehytte.

Alle våre hytter er modulbaserte og kan derfor bygges både små og store. Vi har utfordret oss selv på å tegne små hytter med romslige løsninger, og vet at det er mulig å tilby god plass på få kvadratmeter.

God arkitektur og materialitet gir livsglede - hver dag vi er på hytta - sammen med andre eller alene - ute eller inne.

Kos deg med hyttene i katalogen. Vi lover å strekke oss svært langt for at du skal bli fornøyde med valget av en Sande-hytte!

 

Ole-Arthur Juveli
- daglig leder